Svar på tal (IGEN -.-)


Visst kan tävlingshästar titta på hinder? Varför skulle dem inte kunna göra det? Och om det nu var 10 år sedan Dolittle var ute på tävlingar sist och hoppade "titthinder" var det ju det. Punkt slut. Tycker även att ni skall ta och läsa detta medelandet som Klara fick utav en utav Dolittles gamla ryttare.

"Trots att det kände bra inför hinder kunde han tvärstanna, så han hade en falskbjudning ibland"
Nu kanske han inte stanna för att han tyckte det var tittigt. Men vem vet? Men när flera utav hans gamla ryttare själva skriver att han vips vups kunde stanna ibland. Då kan han väl lika väl göra det med Klara.

Gammal tävlingsbild på Dolittle. Diana Skoglund som är ryttare.

+ Jag hittade ett gammalt tävlingsresultat från 1999, som vi ska publicera!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Becka här, som hade Dolitle innan Klara, och måste bara säga att det där om att tävlingshästar inte ska bry sig om titthinder är skitsnack. Händer väl hur ofta som helst att hästar vägrar ut sig, även på högre nivåer?

Precis som Diana redan skrivit till Klara har Dolittle alltid vart sån att han kan bjuda väldigt mycket på ett hinder för att sedan stanna, och då är det VERKLIGEN inte lätt som ryttare att kunna ordna upp det. Det har inget med varken ryttarens eller hästens kapacitet, tro fan att varenda ryttare får en misslyckad tävling eller träning ibland.

ty

2011-05-17 @ 15:43:36
Postat av: Anonym

Råkade skicka innan jag var klar, men tycker verkligen du gr ett bra jobb med honom Klara:) skit i alla andra, för de vet inte vad de snackar om om de ej ridit och hoppat hästen. Kram på er!

2011-05-17 @ 15:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0