Allt färdigt!

Nu är allt färdigt! Alla sakerna är packade&putsade (putsade gjorde jag igår) transporten fixad, Ramadja dushad (årets första dush för henne) Ramadja är riden, klippte hår i öronen och rätade till man&pannlugg&svans&hovskägg, benskydden&tretornen är tvättade så allt är klart. Dessutom har solen stått högt uppe på himlen idag och det var vart mycket varmt och skönt. All snö är påväg bort och våren är påväg vilket gillas.

Och snacka om Ramadja tyckte det var skönt att bli duschad. Förutom när man kommer till hennes bakdel då hon kickar lite med benet. Vi vet vad felet är och det är så att hon har ett sår på sin svans och hon gillar inte när man håller på för mycket med hennes bakdel.

Men jag minns så tydligt första gången vi skulle duscha henne då vi inte äns fick komma i närheten med vattenslangen utan att hon sparkades, bet och hoppade upp i luften. Pappa fick tillslut komma ut och hålla upp en hov så hon stod på tre ben (missförstå nu inte detta, han höll hennes ben som när man kratsar hovarna) men hon slet sig ett antal gånger. Orsaken till detta var henne sår på svansen (hon har haft det sen vi köpte henne) och att hon inte var så van att bli ducshad. Nu kan jag duscha henne helt själv och stå med ett grimskaft. Bara att ryta till lite om hon kickar med benet. Men att bita och hoppa upp i luften det gör hon inte längre :)


 


Ny trimmad&fixad Ramadja ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0